Unitate de climatizare AK-3 pentru dospitoare

climatizare


Unitatea asigură atingerea rapidă a parametrilor prestabiliți de umiditate și temperatură în dospitor. Pentru a obține cele mai bune rezultate în încăperi mari, este posibil să puneți mai multe unități climatice într-una singură. După setarea parametrilor specifici procesului, de temperatură și umiditate, unitatea își reglează singur valorile. Sistem inovator de generare a aburului folosind electrozi speciali scufundați în apă. Un astfel de sistem asigură o funcționare fără probleme datorită unui electrod specific rezistent la ardere. Unitatea este rezistentă la formarea calcarului. Această soluție garantează economii de energie în comparație cu sistemele tradiționale care utilizează încălzitoare submerse cu apă. Un sistem specific de dozare a apei în rezervorul de abur.

Sistemul efectuează măsurarea continuă a intensității curentului alimentat de electrozi, ceea ce asigură un nivel optim de abur pentru fermentarea aluatului. Separarea camerei de abur de zona de încălzire a aerului garantează o ajustare precisă a ambilor parametri, adică umiditatea și temperatura, care sunt esențiale pentru creșterea aluatului.

O placă de aerisire cu profil special plasată la orificiul de evacuare a aerului asigură o circulație adecvată a aerului cu parametrii dezirabili în întregul interior al camerei. Controlerul de umiditate de înaltă sensibilitate asigură măsurători precise și stabilitate ridicată a probei.

O unitate de climatizare autonomă garantează o climă corectă și o circulație adecvată a aerului cu o alimentare automată a umidității și căldurii presetate la valorile care au fost setate manual. O unitate necesită doar alimentare cu apă și electricitate pentru a fi pe deplin funcțională, necesită timp minim de instalare și nu necesită lucrări de construcție în dospitor.

Optional: panou de comanda exterior cu cutie electrica din inox, 5 m cablu electric intre AK-3 si panou.